Det vore helt fel att säga att reklamprodukterna enbart består av pennor, muggar eller tygpåsar. Urvalet är idag gigantiskt och hos många leverantörer som TS Reklam har man reklamprodukter så att det både räcker och blir över.

Dock är de vanligaste reklamprodukterna just reklampennor med tryck eller logga, muggar med tryck och/eller tygpåsar. Dessa kan du få till en billig penning så köp reklamprodukter från tsreklam.se för att få till en effektiv varumärkesspridning.

Anledningen till att just pennor, tygpåsar och muggar säljer sig så bra som de gör, kan bero på flera saker. Dels behöver de allra flesta tillgång till dessa typer av produkter och dels kan de delas ut under hela året.

Du behöver således inte vänta på att sommaren ska göra sig påmind eller att julefriden ska infinna sig först. En mugg vill alla människor ha, speciellt i Sverige dör fikastunden är ett rent faktum. Muggar med tryck gör sig också bra på de flesta företag och i de flesta branscher, likaså tygpåsar i en tid då vi vill komma ifrån plastpåsarna.

Även pennor bör användas av i stort sett alla företagare så det är alltså ingen slump att just dessa tre produkter får vind i seglen när marknadsföringens planering sätter igång.

På TS Reklam kan du hitta ett stort utbud av både muggar, pennor och tygpåsar som du med fördel kan trycka upp på olika material och leka runt med tryckplacering som du vill.

En mugg, en penna eller en tygpåse är mycket billiga reklamprodukter och behöver definitivt inte spränga din budget. Låt dina kunder ta glädje av en snygg penna med din logga på, låt butiken ta del av dina tygpåsar eller dela ut muggar med tryck till dina anställda för oförglömliga fikapauser och småsnack på rasten. En sådan liten sak som en penna eller en mugg kan göra underverk för socialiseringen. Prova!