Posters är väldigt populära bilder i en enkel ram som säljes i massupplagor. Många är väldigt populära och säljs till en till en bred kundgrupp. Att tillverka en egendesignad posters där man förstärker bilden med sin egen logo, ramar in den och ger bort som present till alla sina kunder kan vara ett smart sätt att få ut sitt varumärke på ett billigt sätt.

Ni kan nu beställa posters på posteryard.se

Om du dessutom använder en svart-vit poster och låter din logo komma fram i sin färg så förstärker det varumärket ytterligare. Naturligtvis kan man jämföra en poster och en affisch. När ordet affisch används istället för poster så breddas hela tankeverksamheten med att sprida reklam. Affischer och posters har använts till reklam under många årtionden och görs så fortfarande. På femtiotalet så gjordes mycket av reklamen via affischer i USA som blev så populära att de än idag hänger inramade i många ungdomars rum.

Flygblad är också en form av posters. Dessa har också varit mycket populära till att sprida politiska budskap. Och i Kina, så sent som i slutet av år 2022 så var flygbladet på tapeten igen. Helt blankt så dessa kommer nog ej att bli inramade politiska flygblad.

Posters i kombination av nya och gamla budskap kommer nog alltid att säljas som posters och det borde finnas en marknad för egentillverkade posters med egna motiv till bra pris.

Skulle vara roligt att veta redan nu vad som kommer vara den mest sålda postern under nästa år. Det Amerikanska valet kanske kommer ligga till grund för den mest sålda  postern nästa år.